Poletno branje Ognjišča 2021 in nagradna igra

Poletno branje in nagradna igra 2021V julijski in avgustovski številki Ognjišča (7-8/2021) smo v sredini na štirih straneh pripravili zanimivo ponudbo poletnega branja. V spodnjem listanju si lahko ogledate naš izbor knjižnih naslovov, ki vam jih za to poletje predlagamo v branje za obogatitev poletnih dni. Želeli smo zajeti vse starostne skupine in zadovoljiti različne okuse.
Ob nakupu ene od knjig te ponudbe prejmete še eno knjigo v dar, izbirate med knjigami na četrti (zadnji) strani tega oglasa.

Knjige lahko naročite po telefonu ali v naši spletni knjigarni, lahko pa obiščete naše poslovalnice v Kopru, Kranju, Mariboru ali na Ptuju! Veseli vas bomo! Tako pomagate tudi nam, saj smo bili v tem zadnjem letu težje dostopni.
Ponudbo si lahko ogledate tudi na naši spletni strani (e-ponudba), jo prelistate in se s klikom na naslov, sliko knjige, preselite v našo spletno knjigarno http://knjigarna.ognjisce.si/ - in nakupujete  Vabimo vas, da tudi tistim, ki nimajo dostopa do spleta ali se na njem ne znajdejo, pomagate pri dostopu do te e-ponudbe. Lahko pokličte tudi 05/611-72-20 (med 8 in 17. uro), pišite: Ognjišče d.o.o. Trg Brolo 11, 6000 Koper

PRELISTAJTE POLETNO BRANJE OGNJIŠČA 2021


S tem pa naših PRESENEČENJ ŠE NI KONEC. V poletnih mesecih vas čaka tudi posebna nagradna igra.

Ob nakupu v naših trgovinah v vrednosti nad 30 € se potegujete za lepe nagrade: poleg kap in majic z napisom Ognjišče, bo glavna nagrada kolo PONY Classic rdeče barve. (velja za nakupe v trgovinah, po spletu in s telefonskim naročilom).

Urednik Založbe Ognjišče Božo Rustja jo je v julijski urednikovi beležnici pospremil z besedami: Junij je prvi počitniški mesec in upamo, da si bomo po večmesečnem zaprtju zaradi pandemije v tem mesecu lahko privoščili več potovanj in obiske sorodnikov in prijateljev. Prav je, da poletni oddih izkoristimo za krepitev telesa, a prav tako okrepitev potrebuje naša duša. Ta se lahko okrepi tudi z branjem duhovnega čtiva. Zato vam v posebni poletni ponudbi predstavljamo 18 naslovov knjig. Ko kupite eno od njih, dobite v dar drugo knjigo. Lahko pa izbirate med desetimi darili. Poleg te ugodnosti lahko vsi, ki boste kupili knjige v vrednosti nad 30 evrov, sodelujete pri privlačni igri z lepimi nagradami.

V nagradni igri pa lahko sodelujete tudi tako, da pošljete svojo zgodbo “Moja najljubša knjiga založbe Ognjišče”: kako so vas knjige nagovorite, obogatile, razvedrile ali vam krajšale čas. Najbolj izvirne zgodbe bodo lahko objavljene v Ognjišču.


Nagradna poletna igra 2021 Ognjišča traja do 31. avgusta 2021.

Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri najdete na zadnji strani oglasa (pa tudi na:
Poletna nagradna igra 2021

pripravlja Marko Čuk

Zajemi vsak dan

Bolje je molčati in biti kristjan kakor govoriti, pa ne biti. Lepo je učiti, če tisti, ki govori, to tudi dela.

(sv. Ignacij Antiohijski)
Nedelja, 28. April 2024
Na vrh